ساخت سایت فروشگاهی - An Overview
ساخت سایت فروشگاهی - An Overview
Blog Article
انتخاب هاست یکی از حیاتی ترین مراحل ساخت سایت فروشگاهی است. هاست یا همان میزبانی سایت به فضایی گفته میشود که میتوانید اطلاعات و محتوای سایت را در آن نگهداری و ذخیره کنید. انواع مختلفی هاست وجود دارد که با توجه به نیازتان میتوانید یکی از آنها را انتخاب کنید.
فقط کافی است نام محصول، توضیحات محصول، قیمت و سایر ویژگیهای محصول را وارد کنید. در این بخش از طراحی سایت فروشگاهی با نحوه وارد کردن محصولات ساده در سایت آشنا میشوید.
یکی دیگر از عوامل موثر بر قیمت طراحی یک سایت فروشگاهی، تعداد صفحات آن است. هر چه محصولات سایت و خدمات آن بیشتر باشند، حجم کار تیم متخصص ما و مدت زمان مورد نظر برای طراحی سایت و در نتیجهی بودجهی مورد نیاز برای آن بیشتر خواهد بود.
زیرا بعد از نصب قالب وردپرس باید بتوانید بخشهای مختلف سایت از جمله چیدمان بخشهای مختلف سایت، تایپوگرافی،هدر، فوتر، فونت و رنگ و غیره را ویرایش کنید.
در بخش قبل به تمام امکانات مورد نیازی که ما در طراحی سایت فروشگاه در نظر میگیریم، اشاره کردیم.
بله، قابلیت نمایش محصولات از امکانات سایت فروشگاهی بوده و پیشنهادات ویژه بر اساس خریدهای قبلی یا علایق کاربران یکی از ویژگیهای مهم برای افزایش فروش و بهبود تجربه مشتریان است.
در این مرحله تمام توان خود را برای معرفی برندتان بگذارید؛ چرا که حتی اگر بهترین سایت فروشگاهی را هم طراحی کرده باشید، وقتی کسی شما را نشناسد هیچ عایدی برایتان نخواهد داشت. از تمام پتاسیلهای موجود در بازاریابی مانند سئو، تبلیغات ریتارگتینگ، شبکههای اجتماعی، بازاریابی محتوایی، تبلیغات محیطی و… استفاده کنید تا مردم شما را بشناسند.
استفاده از تبلیغات ادامه مطلب محلی: استفاده از تبلیغات محلی و جغرافیایی برای جذب مشتریان محلی. تبلیغات در روزنامهها، مجلات و رادیوهای محلی.
کاربران میتوانند از طریق آنها، بدون نیاز به مراجعه حضوری به فروشگاههای فیزیکی، به راحتی محصولات متنوعی را انتخاب کرده و خریداری کنند.
- تنظیمات عنوانها و متای عمومی، تنظیمات عنوان و متا برای هر پست تایپ
این روش، گرچه هزینهی کمی دارد، اما امکانات ی اولیه برای کاربر فراهم میکند.
آیا سایت فروشگاهی میتواند از سیستم موجودی کالا استفاده کند؟
یکی از کارهای مرسوم پس از جستجوی محصول، کلیک روی آن و خواندن اطلاعات آن، بازگشت به صفحهی دستهبندی کالا است.
کلمات کلیدی همان عباراتی هستند که کاربران با آن محصول یا خدمت شما را سرچ میکنند. هنگام انتخاب کلمه کلیدی نباید بر اساس حدس و تصورات خودتان کلمات را انتخاب کنید.